Srijeda, Listopad 28, 2020
Text Size

Slučajne slike

  • DSC00523_resize
  • Kategorija: 13 05 Florjanovo
  • Opis: Proslava Sv. Florijana u Cvetkoviću

 

vozilo velikoJeste li znali? Ne kočite naglo pred vatrogasnim vozilom

Ukoliko se na cesti nađete u situaciji da je iza vas vatrogasno vozilo sa upaljenim svjetlosnim i zvučnim signalima - ne kočite naglo. Ukoliko Vas vatrogasci ne mogu preteći, ubrzajte do mjesta gdje se možete skloniti i nikad ne zaustavljajte svoje vozilo dok niste osigurali da Vas vatrogasci sigurno mogu zaobići.

Članci

Božićni koncert DVD-a Cvetković

DSC01195 resizeTradicionalni Božićni koncert u organizaciji DVD-a Cvetković, održan je u Nedjelju 29 . Prosinca 2013. u prostorijama DVD- a Cvetković.

 

 

 

 

 

 Već tradicionalni Božićni koncert u organizaciji DVD-a Cvetković održan je u Nedjelju  29. Prosinca  u prostorijama vatrogasnog doma u Cvetkoviću. U programu su nastupili : KUD Cvijet - dječija sekcija , pjevačka sekcija , Brass ansambl PO DVD-a Petrovina, PO DVD-a Stankovo  i domaćin PO DVD-a Cvetković pod vodstvom prof. Dragutina Fabijanića.

.Uz velik broj gosti i samih mještana Cvetkovića na koncertu su i prisustvovali i dogradonačalnik grada Jastrebarsko gosp. Stipe Bučar , kapelan Župe Jastrebarsko vlč.Nikola Platužić.

Nakon završetka službenog dijela koncerta predsjednik DVD-a Cvetković  Mladen Boričević gostima se obratio i zahvalio na dosadnašnjoj  pomoći  svima koji su pomogli oko organizacije proslave 120. godina DVD-a i koji su cijelu godinu pomagali i podupirali rad našeg DVD-a .

 

120 godina

Statistika

Posjetitelja
618
Članci
60
Web linkovi
8
Broj prikaza (hitova) članaka
162628

Online

Imamo 6 gostiju i nema članova online