Ponedjeljak, Svibanj 29, 2023
Text Size

Slučajne slike

dimnjakJeste li znali? Požar dimnjaka ne smije se gasiti vodom!

Voda se u slučaju požara ne smije ulijevati u dimnjak budući bi nastala nagla fizikalna eksplozija vodene pare te bi došlo do raspuknuća dimnjaka, što je vrlo opasno po osobe u blizini i moguće je da se požar proširi. Voda se ne smije polijevati niti po vanjskim dijelovima dimnjaka poradi opasnosti od pucanja stijenki.

Članci

Božićni koncert DVD-a Cvetković

DSC01195 resizeTradicionalni Božićni koncert u organizaciji DVD-a Cvetković, održan je u Nedjelju 29 . Prosinca 2013. u prostorijama DVD- a Cvetković.

 

 

 

 

 

 Već tradicionalni Božićni koncert u organizaciji DVD-a Cvetković održan je u Nedjelju  29. Prosinca  u prostorijama vatrogasnog doma u Cvetkoviću. U programu su nastupili : KUD Cvijet - dječija sekcija , pjevačka sekcija , Brass ansambl PO DVD-a Petrovina, PO DVD-a Stankovo  i domaćin PO DVD-a Cvetković pod vodstvom prof. Dragutina Fabijanića.

.Uz velik broj gosti i samih mještana Cvetkovića na koncertu su i prisustvovali i dogradonačalnik grada Jastrebarsko gosp. Stipe Bučar , kapelan Župe Jastrebarsko vlč.Nikola Platužić.

Nakon završetka službenog dijela koncerta predsjednik DVD-a Cvetković  Mladen Boričević gostima se obratio i zahvalio na dosadnašnjoj  pomoći  svima koji su pomogli oko organizacije proslave 120. godina DVD-a i koji su cijelu godinu pomagali i podupirali rad našeg DVD-a .

 

120 godina

Statistika

Posjetitelja
789
Članci
60
Web linkovi
8
Broj prikaza (hitova) članaka
240801

Online

Imamo 12 gostiju i nema članova online